Welke deur past bij uw huis?

Een deur is misschien niet het meest spannende element van een huis, maar ze kunnen een groot verschil maken in het gehele beeld. De voordeur is het visitekaartje van een huis, maar welke deur staat nu het mooiste?

Onderscheidend

Het is mogelijk om hetzelfde te doen als je buren, maar u kunt er ook voor kiezen om juist met de deur te onderscheiden van de rest. U kunt de keuze maken om de kleur af te stemmen op het hekwerk rondom uw woning. Ga opzoek naar de stijl die past bij uw huis.

Landelijke deuren

Als u in een huis woont met authentieke elementen, dan geeft een landelijke deur nog meer karakter. Met een aantal landelijke accessoires bij de deur geeft dit direct een warm gevoel bij binnenkomst. Bij Timmerfabriek Visser kunt u ook kiezen voor een duo-deur, een deur met een losse boven- en onderkant.

Houten moderne deuren

Als u meer van modern houdt, dan is het mooi om de deur in dezelfde stijl te houden als uw huis. Moderne deuren zijn vaak strak van vorm en kunnen van hout worden gemaakt. Een houten deur geeft veel warmte, het heeft alleen iets meer zorg nodig dan andere materialen.

Timmerfabriek Visser maakt deuren op maat. Wilt u meer weten over het aanbod of wilt u weten welke deur bij uw huis past? Bel dan naar 075 – 6177 984  of vul ons contactformulier in.

Terug naar overzicht
Onze klanten