Unieke voordeuren, op maat en naar wens gemaakt!

Wanneer u op zoek bent naar een blikvanger voor uw huis bent u bij Timmerfabriek Visser op de goeie plek. Wij kunnen elke voordeur op maat en geheel naar uw wensen maken. Heeft u in het buitenland een mooie deur gezien? Geen probleem! Wij kunnen de deur op basis van een foto namaken. Wilt u elementen van uw oude deur houden, zoals roosterwerken of ornamenten? Ook dat is mogelijk!

Sinds 1932

Timmerfabriek Visser is al sinds 1932 gevestigd in de Zaanstreek, wat in vroegere eeuwen het mondiale centrum van houthandel en houtbewerking was. Restauratiewerk vormt de rode draad in ons bedrijf en wij hebben speciale aandacht voor timmerwerk van deuren, ramen, kozijnen, trappen en lijstwerk. Daarin hebben wij ons altijd opengesteld voor nieuwe ideeën van zowel architect, aannemer als opdrachtgever. Technieken hebben wij aangepast op de werksituatie, zodat wij altijd een goed product kunnen leveren.

Trots op de Zaanstreek

De Zaanstreek is ons thuis. Wij kennen haar en haar wensen. Het is dan ook niet vreemd dat wij een uitgebreid assortiment aan Zaanse voordeuren hebben. Uiteraard is het altijd mogelijk deze op uw wensen aan te passen, wij maken maatwerk. Andere soorten deuren als onder- en bovendeuren en glas- en paneeldeuren maken wij ook helemaal naar uw wens.

Materialen en afwerking

Deuren kunnen in iedere maat en houtsoort geleverd worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit mahonie, merbau, meranti of iroko. Bovendien kunnen de deuren voorzien worden van een eerste lak- of verflaag. Zo heeft u er tot het volgende onderhoud geen omkijken meer naar. Verder hebben wij een ruimte keuze uit hang- en sluitwerk, zoals een driepuntsslot. Veilig en kromttrekkende deuren behoren tot het verleden. Roosters, ornamenten of glas-in-lood kunnen in het ontwerp van uw deur verwerkt worden.

Meer informatie?

Wilt u ook prachtige voordeur als blikvanger? Neem voor meer informatie contact met ons op via 075 - 61 77 984 of vul ons contactformulier in.

Terug naar overzicht
Onze klanten