Restauratiewerk

Bij restauratie worden gebouwen of onderdelen herstelt op een manier dat de oorspronkelijke waarde zoveel mogelijk behouden wordt. Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in het restaureren van woningen, gevels en gebouwen. Restauratiewerk vormt al jaren de rode draad in ons bedrijf. U kunt altijd een beroep doen op onze ervaring, kennis en vakmanschap. Timmerfabriek Visser voert diverse restauratiewerkzaamheden uit, hierbij kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Complete gevelrenovaties;
  • Vervangen of repareren van kozijnen en deuren;
  • Houtrotherstel;
  • Vervangen en repareren van gevelbetimmeringen.

Gevelrenovatie

Wij zijn gevestigd in Zaandam en zijn bekend met de restauratie van de typisch Zaanse gevels. Deze gevels zijn zeer herkenbaar en bevatten prachtige authentieke details. In de loop der jaren kunnen deze gevels worden aangetast, waarmee ook het mooie aanzicht van de Zaanse gevels wordt aangetast. Timmerfabriek Visser is gespecialiseerd in de restauratie van deze gevels. Wij zorgen ervoor dat de gevel zo wordt gerestaureerd dat de oorspronkelijke waarde zoveel mogelijk wordt behouden. Naast de prachtige Zaanse gevels kunnen wij ook andere gevels restaureren. Dankzij onze kennis en ervaring geven wij gevels weer de uitstraling die ze moeten hebben, zonder de authentieke details aan te tasten.

Vervangen van kozijnen, deuren en ramen

Hout is een natuurlijk product en kan altijd gaan rotten, slijten of af raken. Wij repareren de rotte plek in het hout of vervangen het volledige kozijn, deur of raam. Wij verwijderen het product en vervangen deze kundig voor een nieuw product. Uiteraard houden wij bij het vervaardigen van het nieuwe product rekening met de uitstraling van het huis, de afmeting en uw wensen. Wilt u meer weten over het renoveren of restaureren van uw woning? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 – 61 77 984.

Terug naar overzicht
Onze klanten