Een tijdloze trap kiezen

Iedereen wil graag een tijdloze trap zodat ze niet steeds de stijl hoeven te veranderen van hun huidige trap. Maar wat zorgt ervoor dat een trap tijdloos wordt? Wij hebben het voor u uitgezocht.

Hout

Een trap van hout is niet alleen duurzaam, maar de warme en gezellige uitstraling van hout doet het goed in 9 van de 10 interieurs. Een moderne of klassieke inrichting maakt niet uit want hout past erbij, hout creëert namelijk altijd een luxueuze en stijlvolle sfeer. Maar heeft u geen zin in het onderhoud die een massieve houten trap vraagt? Dan kunt u gewoon kiezen voor een houtimitatie, dat is goedkoper en vraagt veel minder onderhoud!

Leer

Ook andere materialen kunnen tijdloos zijn, zoals leer bijvoorbeeld. Leder is de ideale stoere trapbekleding en na verloop van jaren krijgt het een verweerde uitstraling. Als u houdt van een industriële en stoere uitstraling, dan is leren trapbekleding iets waar u geen spijt van gaat krijgen!

Beton

Wilt u graag een wat ruwere trap die lang mee gaat qua stijl? Dan is een betontrap de ideale oplossing. Een robuuste en industriële trap of toch liever een trap met meer finesse doormiddel van houten of metalen accessoires? Het is allemaal mogelijk met de betontrap.

Wilt u meer weten over tijdloze trappen en welk materiaal u het beste kunt kiezen? Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 – 6177984.

Terug naar overzicht
Onze klanten