Deur renoveren

Zijn uw deuren oud of beschadigd maar wilt u geen nieuwe deuren aanschaffen? Zelfs deuren in redelijk slechte staat kunnen er mooi uit gaan zien na een opknapbeurt! Lees snel verder hoe en wat u kunt doen.

Kleur

Zijn uw witte deuren een beetje verkleurd? Of heeft u uw interieur aangepast en volstaat de kleur niet meer? U kunt uw deur in een andere kleur verven om uw woning weer een geheel te laten worden. Denk eraan dat u de deur eerst moet schuren voordat u de nieuwe verf aanbrengt.

Hang- en sluitwerk

Heeft u veel gouden accessoires in huis en wilt u dit terug laten komen in de deurklinken? Of misschien houdt u van een stoere industriƫle look en wilt u dit doorvoeren door zwart hang- en sluitwerk te kiezen.

Glas

Heeft u deuren met glas? Uw deur een hele nieuwe uitstraling geven kan ook door het glas te vervangen. Vervang uw matte ramen voor doorzichtige optisch meer ruimte te creƫren, of kies juist matte ramen om aparte ruimtes te maken waar wel veel licht is.

Folie

In plaats van verf kunt u tegenwoordig uw deur ook bekleden met folie. Deze nieuwe techniek zorgt voor een slijtvaste en duurzame laag op uw deur die lang mee gaat. Andere voordelen van folie zijn dat het makkelijk is, snel resultaat geeft en geschikt is voor alle deursoorten!

Terug naar overzicht
Onze klanten