Bijzonder lijstwerk op maat

Door de eeuwen heen is er in lijstwerk een enorme variƫteit ontstaan. Lijsten spelen een belangrijke rol bij de afwerking en uitstraling van een pand. Timmerfabriek Visser kan elk profiel maken. De kennis bij Timmerfabriek Visser van materiaal, mogelijkheden, gewenste vormen en hun betekenis, garanderen een hoogwaardige toepassing van de juiste lijsten. Lijsten vindt men niet vaak meer, zeker niet als het echt handwerk is. Als u een echt bijzonder detail in huis wilt, zijn handgemaakte lijsten de perfecte oplossing.

Keukenschouw

Een keuken wordt pas helemaal compleet met de toevoeging van een keukenschouw op maat. Een mooie keukenschouw geeft uw keuken een prachtige landelijke of klassieke uitstraling. Het kan net een beetje extra sfeer toevoegen. Een keukenschouw wordt opgebouwd uit verschillende lijsten. Keukenschouwen hebben geen standaardmaten. Alle schouwen worden op maat gemaakt en naar wens van de klant. De schouw moet uiteraard niet alleen goed passen bij de keuken maar ook bij de rest van het huis en uw persoonlijke wensen. Timmerfabriek Visser houdt rekening met al deze aspecten bij het ontwerpen van een keukenschouw op maat voor uw keuken.

Gevellijst

Een gevellijst is een lijstwerk dat u aantreft op de overgang van muur naar dakhelling. Een mooie gevellijst is een bijzondere verrijking van het huis. Denkt u maar eens aan een monumentaal pand in Amsterdam. Deze hebben (bijna) allemaal een historische gevellijst.

Deurlijst

Deurlijsten worden ook wel architraven genoemd. Ze omlijsten de deur en worden geplaatst op het kozijn. Wanneer u een wand laat stuken, kunnen er bij de scheiding van wand en kozijn scheuren ontstaan. Een deurlijst ontneemt het zich op deze scheuren. Het omlijsten van uw deuren zorgt voor een exclusieve en sfeervolle uitstraling van uw interieur. De deurlijsten geven een extra accent aan de stijl van uw woning.

Voor een bijzonder detail in huis kunt u bij ons terecht. De lijstwerken maken wij voor u op maat en passen deze precies aan op uw persoonlijke wensen. Wilt u graag een finishing touch in uw huis? Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel 075-6177984

Terug naar overzicht
Onze klanten