Laatste nieuwsArchief

Trap kiezen bij nieuwbouw

Het kopen van een nieuwbouwwoning kent vele voordelen. U hoeft zich geen zorgen te maken om onverwachte kosten, zoals bij oudere woningen vaak het geval is. Een ander voordeel is dat u alles vanaf basis zelf kunt inrichten. In het geval van de trap kunt u zelf de materialen, vorm en afwerking bepalen. Er zijn veel aspecten om rekening mee te houden. Waar moet u op letten bij het kiezen van een…

Waar moet een trap aan voldoen?

Bij het maken en plaatsen van een trap is nauwkeurig vakwerk geboden. Bedenkt u zich dat u waarschijnlijk duizenden keren de trap zult belopen. Met deze kennis is het achterhoofd gaat u op zoek naar een trap met een juiste maatvoering en beloopbaarheid.

 

Ruimte van de trap goed benutten

Een trap staat vaak in de weg en neemt veel ruimte in beslag. Al heeft u een hoektrap of een andere trap in de kamer staan herkent u dit probleem vast wel. Het is mogelijk om een groot deel van de ruimte terug te winnen door creatief om te gaan met de ruimte die er is. Wij hebben een paar ideeën voor de ruimte onder de trap op een rij gezet zodat u de ruimte onder uw trap optimaal kunt benutten…

Vervangen van de trap in uw huidige woning

Is uw trap af, oud en versleten? Dan is het tijd om uw trap te laten vervangen. Dit is niet alleen bevorderlijk voor uw veiligheid, maar ook voor de uitstraling van uw woning. Bij Timmerfabriek Visser bent u aan het juiste adres. De bestaande trap vervangen voor een nieuwe, elegante houten trap van Timmerfabriek Visser is een keus waar u geen spijt van krijgt. 

 

Vaste trap naar zolder

Bent u het ook helemaal zat om telkens weer die gevaarlijke zoldertrap naar beneden te trekken en krijgt u nooit de benodigde spullen door het kleine trapgat heen? Door middel van een vaste trap naar de zolder bent u verzekerd van een veilige trap met genoeg ruimte om hier spullen doorheen te krijgen. Hieronder leggen wij u voor wat er allemaal bij komt kijken.

Houtworm in de trap

Een trap van hout kan erg prachtig zijn, maar dit blijft niet zo zonder er enige moeite in te steken. Een houten trap moet immers beschermd worden tegen vocht, slijtage, houtrot en meer schade. Maar wat moet u doen wanneer er houtworm geconstateerd is in uw houten trap? In dit artikel leggen wij uit wat u kunt doen om uw trap te beschermen wanneer de houtworm zich in uw trap heeft genesteld…

Trapbalustrade en leuningen van hout

Er gaat niets boven de natuurlijke look van hout in huis. Het geeft rust en kan zowel een luxe als stoere, robuuste uitstraling hebben. Dit geldt ook voor uw trap. Is uw trap gerenoveerd maar past de balustrade en trapleuningen niet meer bij het totaal plaatje? Timmerfabriek Visser biedt veel mogelijke opties.

Verven van de trap

De trap speelt een erg belangrijke rol in de uitstraling van uw huis. De trap is vaak het eerste wat iemand ziet die binnenkomt. Een trap wordt veel belast en hierdoor zal een trap ook in de loop der tijd moeten worden voorzien van een nieuwe verflaag. Door de trap te schilderen zal dit een compleet nieuwe en frisse look met zich meebrengen. Wanneer u bent uitgekeken op de kleur of uw trap er…

Diverse soorten trappen

Er bestaan diverse soorten trappen die in verschillende woonsituaties ingezet kunnen worden. Ieder huis en iedere ruimte is anders. Wij zetten diverse trapmodellen voor u op een rijtje. Welke trap past het beste bij uw situatie?

4 x de trap in een ander perspectief

We staan er nooit echt bij stil, maar de trap is één van de meest gebruikte voorwerpen in huis. Bedenk maar eens hoe vaak u per dag de trap op en af loopt. Een mooie trap is dan ook een must in huis! Er is veel mogelijk als het om trappen gaat. Wij zetten een aantal stijlen op een rijtje.

Onze klanten