Laatste nieuwsArchief

Stappenplan trap plaatsen

Het plaatsen van een trap is niet niks, er komt een hoop bij kijken. Er zijn een aantal dingen waarop moet gelet moet worden en daarom hebben wij een handig stappenplan gemaakt voor u, zodat de plaatsing van de trap en het hele project goed verloopt.

Wenteltrap renoveren

Heeft u een wenteltrap in uw woning maar bent u niet 100% overtuigd van de uitstraling en/of veiligheid? Dan is een traprenovatie misschien wel de oplossing! Een traprenovatie is zomaar even gedaan en er komt dus wel wat bij kijken. Wij vertellen u alles over de traprenovatie van de wenteltrap.

 

Traptreden en leuningen van hout

Veel trappen zijn gemaakt van andere materialen dan hout. Vaak heeft de trap wel de uitstraling van een houten trap, maar wordt er gekozen voor kunststof. De gedachte hierachter is meestal dat hout een te dure materiaalsoort is, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Bovendien heeft hout een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere materialen. Wij zetten ze graag voor u op een…

Kiezen voor een open of een dichte trap?

Als u een nieuwe trap koopt is het de vraag of u kiest voor een open of een dichte trap. Wat past goed uw woning en uw wensen? Om een goede keuze te kunnen maken is het goed om de voor- en nadelen met elkaar te vergelijken. Wij hebben deze voor u op een rijtje gezet.

Soorten trapleuningen

Bent u op zoek naar een trapleuning voor uw nieuwe huis of is uw trapleuning toe aan renovatie/vervanging? Dan bent u bij Timmerfabriek Visser aan het juiste adres. Wij maken naast trappen ook de toebehoren op maat. Wilt u een nieuwe trapleuning die past bij uw nieuwe trap en de stijl van de woning? Dan kunnen wij deze voor u ontwerpen en plaatsen. Er zijn verschillende soorten en maten…

Een tijdloze trap kiezen

Iedereen wil graag een tijdloze trap zodat ze niet steeds de stijl hoeven te veranderen van hun huidige trap. Maar wat zorgt ervoor dat een trap tijdloos wordt? Wij hebben het voor u uitgezocht.

Trap-trends

Is uw trap toe aan vervanging? Moet deze gerenoveerd worden of bent u benieuwd naar de nieuwste trap-trends? Dan bent u hier goed! Elk jaar duiken er nieuwe trends op en zo ook bij trappen. Wij hebben er een aantal voor u uitgelicht.

Opbergruimtes in en onder de trap

Het maken van lades in traptreden wordt steeds populairder in Nederland. Waarom zou u extra opbergruimte in de trap verwerken? Wij hebben wat voordelen en mogelijkheden op een rijtje gezet, zodat u precies weet waarom een opbergruimte in de trap ideaal is.

Speciale trappen

Wilt u graag een nieuwe trap of gaat u renoveren en houdt u wel van iets opvallends? Dan zijn deze 5 trappen perfect voor u. De trappen in dit lijstje zorgen ervoor dat ‘blikvanger’ een  understatement wordt.

Trap renoveren

Bent u van plan om een nieuwe trap te plaatsen in uw woning? In de meeste gevallen is het niet nodig om de hele trap te vervangen. Het is vaak goed mogelijk om de oude trap te renoveren, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Wacht dus even met het aanschaffen van een nieuwe trap en ontdek wat er allemaal mogelijk is met een traprenovatie.

Onze klanten