Laatste nieuwsArchief

Voordelen houten dakkapel

De meeste huizen hebben een traditioneel schuin dak. Dit beperkt bewoners alle ruimte efficiënt te gebruiken. Een dakkapel is dan een uitkomst. Een houten dakkapel heeft een unieke en authentieke uitstraling en het is ook nog eens een goede keuze op het gebied van onderhoud. Maar wat zijn de andere voordelen? Wij hebben er een paar voor u op een rijtje gezet.

Dakkapel vergunning

Voordat u een dakkapel laat plaatsen is het belangrijk om te weten of u een vergunning nodig heeft. Maar wanneer bent u verplicht om een vergunning aan te vragen en wanneer kunt u vrijuit bouwen?

Houten dakkapellen

Een houten dakkapel biedt meer ruimte op zolder en kan van een krappe ruimte een mooie ruime zolder maken. Naast meer ruimte zorgt het ook voor meer licht.

Onderhoud van de dakkapel

Wanneer u de eigenaar bent van een woning met een houten dakkapel, wilt u natuurlijk dat deze lang mee zal gaan en dat deze er goed uitziet. Dat kan ook, maar dan zult u de dakkapel van regelmatig onderhoud moeten voorzien. Gelukkig hoeft het onderhoud helemaal niet duur te zijn, wanneer u dit regelmatig bij zal houden. Want ten slotte brengt achterstallig onderhoud hogere kosten met zich mee…

Tover de zolder om tot een slaapkamer door middel van een dakkapel

De meeste zolders worden gebruikt als opbergruimte en bestaan uit twee schuine wanden. Hierdoor oogt de ruimte veel kleiner dan het eigenlijk is. Een dakkapel kan een mooie uitkomst zijn om deze ruimte goed te benutten. Het zorgt voor lucht, licht en loopruimte en het kan voor een unieke slaapkamer zorgen.

 

De voordelen van een dakkapel

Uw woning meer ruimte en waarde geven? Kies dan voor een dakkapel! Het is de oplossing voor meer lichtinval en ruimte te kort. Nog niet overtuigd? Lees dan verder over de voordelen van een dakkapel.

Onze klanten