Laatste nieuwsArchief

Ramen en deuren tochtvrij maken

Tocht in huis is allesbehalve fijn. Tocht voelt koud aan en extra stoken helpt totaal niet. Naast warmte gaat er ook een hoop energie verloren. Het wordt steeds kouder en voordat de winter echt is begonnen is het toch wel fijn dat uw huis tochtvrij is. Maar hoe doet u dit? Dat leggen wij uit!

Tochtende kozijnen, wat nu?

Warmteverlies is vaak te wijten aan tochtende deur- en raamkozijnen. Is uw energieverbruik flink gestegen of wilt u besparen op energiekosten? Dan is het wellicht een goed idee om uw kozijnen te isoleren.

Naden en kieren dichten

De meeste woningen zijn niet bepaalt luchtdicht. Een paar naden en kieren in de woning zijn geen ramp. Sterker nog, het heeft een ventilerend effect. Toch is een grote hoeveelheid tocht in een woning niet wenselijk. Het gaat ten koste van het wooncomfort en zorgt voor een hogere energierekening.

Last van een klemmende deur in de winter?

Gedurende de koude wintermaanden daalt de luchtvochtigheid in huis aanzienlijk. Dit kan gevolgen hebben voor het hout in uw huis. Houdt er daarom altijd rekening mee dat hout in de winter uitzet en in de zomer krimpt. 
 

Verminder tocht in uw kozijnen

Tijdens de wintermaanden komt tocht ineens veel vaker voor. Wanneer de tempraturen dalen merkt u al snel dat dit één van de vervelendste dingen in u woning is. De woning kan koud aanvoelen en er gaat veel energie verloren. Dit is zonde! Timmerfabriek Visser kan dit voor u verhelpen.

Uw huis tochtvrij maken

Tocht is een vervelende en onuitgenodigde gast in huis. Naden en kieren zorgen voor tocht en laten geluid door. Timmerfabriek Visser heeft strenge eisen als het gaat om ons timmerwerk: de isolatie en tochtafdichting nemen een belangrijke plaats in bij het vervaardigen van de producten. Wij geven u tips hoe u zelf uw huis tochtvrij kunt maken.

60 jaar Nationale Boomfeestdag!

Op 22 maart viert Stichting Nationale Boomfeestdag zijn 60ste verjaardag in Maastricht. De stichting streeft naar een groene, gezonde wereld voor, door en met kinderen, zodat zij het belang van bomen en natuur leren kennen. De Stichting wil bovendien een bijdrage leveren aan duurzame houtkap en betrekt daarom ook de houtverwerkingsindustrie bij hun plannen. 

Maak uw kozijnen winterproef

Houten kozijnen en deuren hebben onderhoud nodig. Eens in de zoveel tijd moeten ze worden opgeknapt en geschilderd om ze tegen de weersinvloeden te beschermen. Goed onderhouden kozijnen gaan langer mee! 

Onze klanten