Laatste nieuwsArchief

Ramen beschermen tegen inbraak

Inbraken: we horen het helaas nog te vaak. Als inbrekers niet de deur nemen, dan proberen ze het wel via het raam. Er is niets vervelender dan thuiskomen en erachter komen dat iemand uw woning is binnengeslopen en uw waardevolle bezittingen heeft meegenomen. Het is daarom belangrijk om de ramen van uw huis te beschermen tegen indringers. Maar hoe doet u dit? Wij hebben een paar tips om uw ramen…

Houten hekwerk

Wilt u mooi hekwerk om uw tuin heen? Kies dan voor een houten hekwerk. Er is veel mogelijk met hout, het kan goed behandeld worden en daarnaast bestaan er diverse soorten die zeer geschikt zijn voor gebruik in de tuin. Timmerfabriek Visser maakt allerlei houten onderdelen op maat en kan ook een tuinhek voor u op maat maken.

 

Deuren en ramen beveiligen

Inbrekers buiten de deur houden begint bij een goede beveiliging van uw deuren en ramen. Met de juiste deuren en ramen zorgt u ervoor dat inbrekers geen schijn van kans maken om bij u binnen te komen.

Inbraakbeveiliging deur

Vaak worden we bang gemaakt door verhalen over inbrekers in de krant of in het nieuws. Het idee van vreemde mensen in uw woning is natuurlijk ook angstaanjagend. Wat kunt u eraan doen om de kans op inbraak te minimaliseren? Wij nemen in dit artikel kort door wat de beste manieren zijn om uw huis of bedrijfspand te beschermen tegen inbrekers.

Inbraakwerend wonen

In Nederland wordt er helaas nog regelmatig ingebroken. Jaarlijks wordt er bij 1 op de 32 huizen een poging tot inbraak gedaan. De meeste inbrekers kiezen ervoor om via de deur binnen te dringen. Uit ervaring van verzekeringsmaatschappijen en politie is gebleken dat ramen en deuren op meer dan één punt gesloten moeten worden om deze inbraakwerend te maken.

Inbraakwerende deuren en kozijnen

Overal kan er wel eens worden ingebroken. De meeste inbrekers proberen via de deur naar binnen te komen, daarom is het dus belangrijk dat uw deuren van inbraakwerende kwaliteit zijn. Hetzelfde geldt voor kozijnen en ramen. Want als het via de deur niet lukt gaan de inbrekers meestal via het raam. Het is daarom ook belangrijk dat uw ramen en kozijnen inbraakwerend zijn. 

Onze klanten