4 x de trap in een ander perspectief

We staan er nooit echt bij stil, maar de trap is één van de meest gebruikte voorwerpen in huis. Bedenk maar eens hoe vaak u per dag de trap op en af loopt. Een mooie trap is dan ook een must in huis! Er is veel mogelijk als het om trappen gaat. Wij zetten een aantal stijlen op een rijtje.

Zwart wit

De trap veranderen in een echte eyecatcher is mogelijk wanneer je voor uitzonderlijke combinaties kiest. Door een zwarte trap te combineren met wit- en/of houtaccenten breng je de sfeer en balans terug in huis. Kies er bijvoorbeeld voor om de treden donker te houden en de stootborden licht te houden.

Industrieel wonen

Houdt u van een industrieel tintje? Een houten trap gecombineerd met metaal krijgt karakter in een industrieel interieur. Door ruimte tussen de trede open te laten, creëert u een strakke sfeer en oogt de ruimte groter.

Warmte in huis

Een basic houten trap geeft een elegante maar toch stoere sfeer. Door het hout te combineren met grijs krijgt het een speciale touch. Maak het geheel af door de trap te combineren met accessoires in een amber of roodbruine kleur. Deze combinatie brengt de rust en warmte terug.

Robuust

Houdt u van superstoer? Kies een ruige, robuuste trap. Het hout heeft een stoere, geleefde look, wat hem het stoere middelpunt van het huis maakt. Ook zorgen natuurlijke materialen voor rust en kalmte. Hierdoor voelen mensen zich vaak op hun gemak in een ruimte. Hout is tijdloos, zorgt voor sfeer en is goed te combineren.

Wilt u ook een eyecatcher in huis?

Timmerfabriek Visser maakt diverse soorten houten trappen op maat. Neem contact met ons op, dan bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden voor uw droomtrap. Bel naar 075 – 61 77 984 of vul hier ons contactformulier in.

Terug naar overzicht
Onze klanten