De voordelen van een trapkast

Een losse trap in de hal of woonkamer zorgt vaak voor een onhandig stukje ruimte onder de trap, waar u niet zo veel mee kunt. Daar hebben wij een goede oplossing voor: een trapkast! Kiest u voor een dichte trap dan is de ruimte onder de trap goed om te toveren tot een voorraadkast of extra opbergruimte. Lees hier onder alles over de voordelen en de mogelijkheden van een trapkast.

Functies trapkast

Wilt u uw trap laten renoveren of een nieuwe trap laten plaatsen en uw ruimte optimaal benutten? Wij maken met veel plezier een trap met trapkast op maat voor u. Het grootste voordeel van een trapkast is dat het een anders ‘verspild’ stukje ruimte omtovert tot een extra keukenkastje voor de voorraad, of een opbergruimte voor schoonmaakmiddelen en -apparatuur. Erg handig dus! Naast de extra ruimte die de trapkast biedt, ziet het er ook vaak wat rustiger uit wanneer de trap in een kast is weggewerkt.

Weet u al waar u de extra ruimte van de trapkast voor gaat gebruiken? Wij zetten enkele voorbeelden op een rijtje:

  • Voorraadkast
  • Bergruimte
  • Boekenkast
  • Wijnrek
  • Schoenenrek

Een trapkast op maat

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een traprenovatie of een nieuwe trap inclusief trapkast? Laat het ons weten via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 075 - 61 77 984.

Terug naar overzicht
Onze klanten