Dé interieurtrends voor 2019

Een nieuw jaar, dus nieuwe trends voor het inrichten van je huis. Gaat u verhuizen of verbouwen en zoekt u inspiratie? Of bent u simpelweg benieuwd naar de nieuwste trends? Lees dan snel verder. 

Kleuren

2018 was vooral heel roze. Dit jaar zijn het hele andere kleuren die de boventoon voeren – veelal natuurlijke kleuren! Wilt u meegaan met de trend dan verft u dit jaar uw wandjes in donkere bruintinten, mosterdgeel, goud of pasteltinten.

Materialen

Een met de natuur is het motto van 2019! De verbinding met de natuur zagen we al in 2018 en wordt dit jaar nog meer doorgevoerd. Door de klimaatveranderingen worden mensen zich meer bewust van alle processen die opwarming van de aarde in de hand werken. Het bewuste leven wordt ook doorgevoerd bij het kiezen van een passend interieur. Verschillende natuurlijke materialen zoals riet, kurk en hout dragen bij aan een betere wereld. Zo is hout een CO2-neutraal product en ondersteunt verbetering van de luchtkwaliteit.

De trend van imperfectie

Decoratie is een belangrijk onderdeel van je interieur. Zo maakt u uw huis net even wat warmer, gezelliger en meer een geheel. In 2018 hing decoratie samen met perfectie, in 2019 doen we dat helemaal anders! Dit jaar staat bekend om puurheid. Natuurlijke patronen en grovere materialen worden veel teruggezien in interieurs. Neem bijvoorbeeld een prachtige onbewerkte houten tafel, of een eikenhouten trap!

Ga mee in de trend van hout

Wilt u graag een nieuwe richting geven aan het huidige interieur? Timmerfabriek Visser staat voor u klaar. Wij kunnen uw interieur voorzien van mooie houten elementen. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 075 - 61 77 984.

Terug naar overzicht
Onze klanten