Timmerfabriek visser

Tot in detail verantwoord maatwerk

Timmerfabriek Visser is uitstekend op de hoogte van timmertechnieken van vroeger en nu. Dat geldt voor kozijnen, ramen, deuren, trappen, schuifpuien, balustrades en lijstwerk. Nieuwbouw of renovatie? Timmerfabriek Visser maakt alles van hout naar uw wens. Kwaliteit staat voorop.

Waarschijnlijk heeft u persoonlijke wensen ten aanzien van de te gebruiken houtsoort, constructie en maatvoering. Geen probleem! Bij Timmerfabriek Visser wordt alles perfect gedetailleerd en specifiek voor u gemaakt.

Visser H-raam
Timmerfabriek Visser is licentie houdend fabrikant voor Nederland van het vermaarde Visser H-raam: een sterk, veilig en uitstekend isoleren raam met een unieke schaarconstructie waardoor de buitenzijde van dit raam van binnenuit te reinigen is. Het Visser H-raam is inpasbaar in zowel moderne als traditioneel gebouwde woningen en bedrijfspanden.

Afspraak maken

 

Trap met extra opbergruimte

Onlangs heeft Timmerfabriek Visser een opdracht mogen uitvoeren voor een vrijstaande woning in Westzaan. Met behulp van een op maat gemaakte trap wordt in deze woning extra veel ruimte bespaard…

Lees meer

Zaanse houten huizen

Groene houten huizen kenmerken de Zaanstreek. De streek is internationaal bekend geworden door de Zaanse Schans en het gemeentehuis van Zaanstad. De uitstraling van de huizen wordt bepaald door de kleur, de vorm en de gevel.

Lees meer

Onze klanten